23/11/08

SETMANA 47 / 2008 : MIGDIES A FULL

Doncs després de l'stress anterior, aquesta setmana tocava, sí o sí, aprofitar els migdies. I a toro passat, ja puc ben afirmar que ha estat una bona setmana. 3 sortides de midgia, més 3 classes d'spinning i dues sessions de piscina, tot això abans del finde, ja em feien pensar en una bona setmana d'entrenament. Ens plantàvem a dissabte amb 160km fets i això és aprofitar el temps.

Dissabte havíem pensat en una sortida BaixCamp, però en arribar allí ens vam trobar el Juanky, el Hummer, el Ninu i el Valerio, ningú més, i és que feia un vent que tirava per terra. Vam decidir anar cap a la Mussara, l'únic lloc on el vent es nota menys, per aquestes contrades, i la vam pujar un parell de cops, abans de desfer el camí per l'Albiol-Selva-Almoster. Total 90 km en un dia on es podia fer qualsevol cosa, menys bici de carretera.

Diumenge, amb millors condicions de clima, tocava la primera sortida social-social de l'AC77, la primera realment multitudinaria. La ruta escollida va ser anar cap a Colldejou i tornar per Pradell de Teixeta, tot dins un clima de tranquilitat. La jornada va continuar al meu mas, on vam fer un dinar amb...21pax!!! Vull destacar, per sobre de tots, encara que no hauria, al Miquel Gubianas, perquè sent de Sabadell, perquè havent anat al matí a fer ciclocross a Lleida, va venir a veure que es cou per aquí, cosa que ens fa molta il.lusió. Sens dubte, una gran jornada per fer pinya i donar a coneixer a la gent la nostra manera d'entendre tot això...i qui vulgui, que s'apunti!!!
Resum setmanal, uns 310km, que no està gens malament a finals de novembre, 13750km al 2008!!!

18/11/08

SETMANA 46 / 2008

Possiblement una de les setmanes més frustrants de l'any. Només dir que diumenge a la tarda vaig anar a currar, ja veieu quin munt de kilometres van sortir!!!
A les habituals indoor entre setmana, no vaig sumar cap km!!! Només dissabte, un retorn als orígens, al Baix Camp, per fer amb en Hummer un clàssic tomb de Valls per Bonastre i cocacola a Cambrils, amb el Ricard de Miguel i en Ferran Ferranet que ja apreten dents per les proves de gener (com nosaltres!). Amb la tonteria, en van caure 130, que no està gens malament, amb algun moment d'aquells espitós.Diumenge vaig sortir amb en Hummer i el Rafa direcció Colldejou-Teixeta. Una sortida ventosa i amb pressa, perquè després tocava pringar. Total, 75 més al sac.
Anècdota rara de la setmana va ser anar a veure el Nàstic de Tarragona, que rebia la visita del Saragossa. Tot i l'empat sense gols, amb mi em va semblar força entretingut. Resum de la setmana, uns 260km per acumular 13430.

9/11/08

SETMANA 44-45 / 2008 : MENJANT MILLES

Seguint amb l'arrancada de 2009, però conscients que el clima-treball-gestions de club no deixen gaire marge, comencava la setmana 44 amb els habituals spinnings i natacions dimarts-divendres, intercalant una nova sortida de migdia per Valls per fer 1 dia els 35km de rigor.
Dissabte quedava amb en Rafa, i més tard ens trobàvem l'Uri i la Judit, per completar la sortida tranquila. Fins al cementiri del Catllar, i tornada per Tarragona-Salou, uns 90km. Diumenge res de res i a dormir, i no poc, perquè el microclima de la matinada anterior va ser dels de mama por.
La setmana 45 tenia una pinta semblant, encara que una avaria a la feina em va fer pringar bastantes hores fins dimecres. Així que dijous em vaig venjar i vaig sortir 2 hores al migdia, per tornar a l'entranyable pujada de les Ordes, al Pont d'Armentera, 5km suaus...però que amb cadència em van matar. Tornada per Alió i 55km al sac.
Divendres tocava spinning i nadar, però abans vam anar a recollir les primeres mostres del que serà un dels nostres sponsors pel 2009, Isotop.
Dissabte, per fi sortida centenària, amb en Ninu i en Hummer. Cap a SantSalvador-Bràfim-Montferri-Bonastre-Loreto-Constantí. No va estar mal perquè es va arribar amb certa frescor de cames.
I per fi diumenge, una sortida que feia temps desitjava. Horari pro, passant del món, a les 1130 en marxa. Em trovo l'Oscar l'Iñaki i al Rafa camí a Vinyols i seguim fins quasi Hospitalet. Tornem per Salou, on deixem l'Iñaki. Tot això amb el petit i cadència. Seguim cap a Maspujols, on deixem al Rafa i l'Oscar gira cua.
Jo segueixo, he decidit no dinar i fer força milles, una sensació que començo a trobar en falta. Arriba Vilaplana...dreta-esquerra? No, amunt, cap a la Mussara. Aquí ja notava una fatiga, que compensava amb la il.lusió d'afrontar-ho amb 75km fets, ja. Així, que un cop coronat, baixada per l'Albiol, i de camí cap a Alcover, a completar la sortida pel pla, aquest cop a plat.
El Mila-Vallmoll-Secuita-Pallaresos i tornada ja suau per Perafort-Morell. Grande!!! Han sigut uns 145km i un diumenge complet. Dinar-sopar a les 1730 i a escriure l'entrada. Necessitava una sortida així.
Resum de les dues setmanes, entre unes coses i d'altres, uns 550km, i un total anual de 13175!!!
El més important, que aquesta setmana 45 senti bases per començar a acumular milles, suaus la majoria, però amb algun dia intens, de cara a l'hivern i les curses de principi de 2009.