5/1/10

W1001 : MALES IDEES 2010

Encara que moltes més seran les cites durant l'any que acabem de començar, els objectius que a dia d'avui em plantejo amb especial il.lusió són 4. De tots ells, 3 sí que semblen més que segurs.
L'any començarà amb les curses socials. Sembla a Tarragona n'hi hauran un bon grapat. Això ens plantarà a les primeres marxes de l'any en un bon estat, espero, que tindrà un primer punt culminant el dissabte 3 d'abril, a Bruges. Serà el Tour de Flandes.
Apurant aquest estat en recorreguts trencacames, completarem l'abril del 2010 amb Racons i Monegros, abans de fer un petit boicot a les marxes de maig, per no saturar-nos, i començar així els recorreguts amb més pujades. Algun petit stage en muntanya, i clàssics com la Bonaigua o la Marxa dels amics andorrans serviran per provar, abans del segon gran test, la Marmotte, el dissabte 3 de juliol.
El més probable serà llavors agafar uns dies de descans i reposar de tant competir, però sense deixar caure la forma, i és que em fa especial il.lusió descobrir Suïssa i ports com el San Gotthard. Si no passa res, això serà l'agost.
Em deixo un objectiu més. La veritat és que alguna altra mala idea em ronda pel cap, i de ben segur alguna caurà. Aquí tenim un primer calendari de bons i mals propòsits...d'aquí uns mesos girarem el cap i revisarem quant d'això serà cert.

3 comentaris:

Mariona ha dit...

No estarà gens malament aquest
2010! Per cert, per Girona també hi haurà curses socials!! Molt bona la música (com sempre).

Fins aviat.

Wepen's ha dit...

quina passada, que tenim els ciclises que ens agrada complicarnos l'existencia?.

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Mariona, per una vegada que sembla que farem curses aquí baix, cal aprofitar. Però tot en hipòtesi...estem a 6 de gener, so ja veurem 'cuanto hay de cierto'.
JE, per viure sense motivacions ja hi ha la resta de la humanitat!!!