21/11/10

W1047 : STAGE DENIA

Ja feia temps que em voltava pel cap un stage on l'excusa no fos un port, una marxa, una zona. Un stage on l'excusa fos el sol i el bon temps. Bon temps fora de dates estivals, bon temps quan el que toca és fred i misèria. Això volia dir anar cap al sud. Per exemple, anar cap a la zona d'Alacant, per exemple anar a Dènia.
Denia es troba a La Marina, en una zona privilegiada pel ciclisme fora de temporada. Molts equips realitzen concentracions per la zona, i més d'un pro dels que ve del fred, hi té residència. És una zona típicament mediterrània, amb cotes que van entre els 500 i els 1000m, i amb un interior molt poc turístic i bastant interessant per entrenar. L'excusa per anar-hi, tot i tenir un perfil similar al nostre, doncs una mica més de calor...i poder fugir sense miraments d'horaris convencionals, per aprofitar la part central del dia, quan el matí ja queda enrera i el sol llueix.
Així doncs, 3 etapes durant la setmana de Tots Sants, els darrers dies de festa de l'any. Fugim amb l'Oscar cap avall el dimarts. Apartament amb gimnàs i zona de piscina, complement perfecte per relaxar la jornada ciclista. Tot impecable. Bones previsions de temps.
Etapa 1. La més potent amb 125km circulant per l'Alt d'Ebo, cap a la vall d'Alcalà de Jovada, amb algunes emboscades valencianes, com Tollos (bufff), tornant per Castell de Castells i remuntant el Rates per darrera.
Etapa 2. Anem a buscar el Coll de Rates tradicional, i mitja volta cap a Calp, d'on remuntarem per la costa cap a Moraira-Jávea i entrant a Denia per l'Alt de les Planes. Màniga curta a 5 de novembre.
Etapa 3. Sector més curt des de Pego, cap a la Vall de la Gallinera, i remuntant cap a Alcalà i la Vall d'Ebo, a l'invers del primer dia.
L'informe del viatge és prou bo, amb un clima lleugerament millor al nostre (algo és algo), pujades agraïdes per la banda de costa i més espesses a l'interior. Hi tornarem per Nadal o setmana santa, de ben segur!

1 comentari:

Unknown ha dit...

jordi que tal com va tot....
tens una perfil o altimetria del coll de la batalla, collons per la carrera de canonja, deu ni do...expliquem una mica la ruta a on es pot posar la cosa calenta perque despres de batalla ni ha un altre port,
un trencames

fem victoria o muerte,jeje