6/6/09

W2309 : BONAIGUA, L'ATAC PROMÈS

Avui ha estat un gran dia, un dia inoblidable. El temps final no diu això, però ha estat una marxa de la Bonaigua on s'han mesclat tants elements que difícilment el record marxarà.
Ja fa mooolt temps, m'havia promès que aquest any, a la marxa de la Bonaigua, que canviava el sentit per celebrar el desè aniversari, llençaria un atac absolutament suïcida des de la sortida. Que volia aprofitar que el canvi de recorregut portaria dubtes, i que ens deixarien marxar. Davant d'una proposta tant descabellada, vaig rebre de part d'alguns AC77's un, com no, suport incondicional. Per això estem al club on estem!
Dissabte, 8 del matí. Falta mitja hora i ens trobem la majoria de kamikazes a segona fila. 8.30 sortida, 200m carrer avall, esquerra per sortir del poble cap a Sort, veig que la primera fila s'obre. Portem 400m i ja no m'ho penso més. Arranco mig en broma, però bastant en serio. 15 segons després em giro, i veig 4 persones que em segueixen, tots 4 AC77. No acabem d'obrir forat, se'ns afegeixen 3 persones més. Seguim apretant, i al cap de 5' ja comencem a obrir una miqueta de distància.
XaviAmenos, XaviMolons, JordiRubioBonet, OscarSola, JoseLuisJuanes i jo, i en Pere Rovira i en Francesc Català. La kamikazada està feta. 6 AC77's, 1 Vilanova i 1 Granollers. Els protas de la bogeria. Al principi ha sigut emocionant. De fet, des de la modestia i la il.lusió, per nosaltres ha estat històric. Com diria la 'generación Alonso', con un par!
Relleus continuats, no a ritme èlit, perquè no ho som, però amb el que es pot, que tampoc és poc. 2', 4', 5'30, 6' ha sigut el màxim que hem obert, pel que ens han dit en començar la Bonaigua. Crec fins a Esterri anàvem quasi a 40. Però clar, els excessos es paguen...
La Bonaigua ens ha trencat, com havia de ser. A mi m'han caçat 3 Sedis, 1 Odena i en Jordi Ribo a 2 del cim...i en la baixada m'he afegit a un segon grup potent, que en aquell moment ens situava en 8º posició en començar el túnel de Vielha. No està gens malament!!! En JoseLuisJuanes avui s'ha portat com un champion, i ha aguantat la Bonaigua amb en Pere Rovira en cap de cursa, ha sigut l'AC77 estrella del dia. Sortint de Vielha, he sofert la primera punxada del dia. He perdut el gran grup on era, i el següent. Coronant el túnel amb en XaviMolons, hem esperat que ens agafessin per anar fent. Han arribat en Gubi, en Juncosa, en Tardiu i en Rafa. 6 roses en 4º grup, d'entre els 40 primers.
Començo Perves, les cames no em deixaran seguir aquest grup, però encara funcionen. Torno a punxar i aquí si decideixo canviar amb calma, pixar menjar i el que faci falta. Avui ja està tot fet. Corono amb calma, baixo amb calma, i arribo amb 6h19', però tant me fot, perquè entre l'escapada, punxades, fred, pluja i sol, avui hem tingut de tot i m'ho he passat molt i molt bé. L'atac promès s'ha fet, aquí queda.
I finalment, remarcar un fet de gran importància. AC77 ha sigut per 2º setmana consecutiva, el club amb més participants en una marxa, després de la d'Andorra. I amb el BTT de Riudecols d'abril, ja van 3 reconeixements d'aquests. Serà que alguna cosa...estem fent bé! I això ens fa encara més il.lusió que qualsevol friki-escapada com la d'avui!

3 comentaris:

Wepen's ha dit...

Felicitats, sou els millors, als pros un bon susto i que pateixin. ;-)

ninu ha dit...

Congratulations..... i perque estava la bonaigua..... que si no..je,je!! Segur que alguna vegada aquests atacs en massa donen el seu fruit i farem com els Kelme a la seva epoca, a guanyar de 2 en 2!!!

P.D: La foto de club mes nombròs molt "MAde in AC77".... Cadascu a la seva, pero tots a una!!! ¿On estan els maillots...... j,je,je!!!!?????

DAVID FORN ha dit...

FELICITATS CRACKS, NO HI HA QUI US PARI!!!!!!!! QUE VAGI MOLT BÉ PER FRANÇA!!!!!!!!