17/8/08

SETMANA 33 / 2008 : PRO-TRAIN ANDORRA

Darrera setmana de vacances d'estiu. Havia d'arribar! Del que havia de ser al que va ser, hi ha un món, però això ara ja és igual. Al final ha resultat un stage andorrà genial per preparar l'assalt a la marxa més dura d'Espanya, la infumable però encantadora L A R R A - L A R R A U.
Dilluns vaig fer una sortida de relax. Després de tantes empatxades asturianes, vaig quedar amb el Gerard i el Carles de l'ACA, que estaven per aquí de vacances, i vam recórrer per la costa uns 90km ben suaus en companyia d'en Xavi Florencio, del Bouyges Telecom.
Dimarts l'efecte Pekín em va enganxar al sofà i no vaig voler fer res. Només un spinning al Faro, l'últim de la temporada, i a les 22.30, cap a Andorra!!! L'Uri havia pujat ja hores abans per començar l'stage.
Dimecres tocava la primera sortida pel país dels Pirineus. Vam quedar amb el David, el doble del Luis Enrique, per fer un poderós Coll de la Gallina, Aixàs, i tornada a Ordino per Anyós. De camí a l'apartament, vam pujar molt suau a Pal-Coll de la Botella per firmar 95km de luxe.
Dijous teníem una sortida planeta cap a la frontera, que vam fer de tarda, fins a Martinet. 85km més al sac. El millor va ser anar amb el David de nou, que ens va colar al jacuzzi de la zona poliesportiva d'Ordino.
Divendres, ja amb la incorporació del sr.Figuerola i la Judit, vam començar el dia amb una bonica Rabassa, seguint per la Comella i acabant als duríssims Cortals d'Encamp. El dia el vam rematar al mític Nakar d'Andorra, lloc feréstec d'aspecte però generós en les racions, on vam recuperar tota la xispa perduda. 85 km més.
Dissabte va ser inesperadament l'últim dia del viatge. Encara així, vam gaudir d'un fred però oxigenador Port d'Envalira a 6º, i remat final al Collet de Montaup, que era una de les poques coses pendents que tenía a Andorra. 65km al sac.
Amb aquests 440km ja en sumo 10350 i vaig camí de record. Dubto de si m'estic entrenant o desentrenant per Larrau. Ara toca rodar pla i suau. El treball de pujada està fet.

8 comentaris:

Wepen's ha dit...

No sabia que hi havia tans ports a Andorra, si ni les cabres els deuen haver fet tots!.

Sort a Larrau.

Oriol Figuerola ha dit...

Bien makina, bien!!

Ara el fons de pujada ja està treballat, ara a fer descansos actius per a mantenir el to muscular, i arribar a Larrau el més "fresquet" possible de cames.

Josep Enric, et sorprendries dels pors que hi ha en aquell petit pais, es una passada, i encara ens en queda algun de pendent. Quan repetim, JR? jejejeje

Salutacions!!

Wepen's ha dit...

Jo coneixo els 4 que es fan a la volta als port d'Andorra, i els dos de les estacions d'Arcalis i Vallnord. Si a la meva dona li agradés Andorra, segurament en coneixeria algún més.

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

A la meva novia li agrada Andorra.

Li dic: "Giant, vols anar a Andorra?"

I no em diu que no, doncs hi vaig.

Wepen's ha dit...

Que be, a la meva li agrada anar a Luchon, i a veure que cau aquest cap de setmana, si me'n surto del que tinc pensat ja us explicaré.

Mariona ha dit...

Què és la JORDIRUBIOMAN'08??? M'hi he apuntat sense saber exactament què era jajajjaa... Salutacions!

ROPA CICLISTA ha dit...

vaya mega stage que s'heu montat piltrafilles !!!! Segur que al Larrau arraseu..., per cert al Larrau suposo que hi haura,... cotxe escombra?? JAJAJAJAJA

Miquel Gubianas ha dit...

espectacular lo de comando natillas! ara que tenia un mote autèntic me l'hauré de canviar? noooo I like culito!!!

mmm me miro lo de la jordirubioman, me mola com a data menys fotuda la del 21/9, la que has posat tu, potser les setmanes en sobre tinc coses d'slot, i com que la temporada de bicis acabarà a ripoll, el 14/9, doncs com que no tindré ganes de pedals ja fins al ciclocross!

sort a larrau, jo faig pallaresa.