22/1/10

W1003 : EL BARÇA DE LES 6 COPES

'Nen, això no ho tornaré a veure mai mai més'. Aquesta frase l'hem sentida tots nosaltres algun cop, i la posem en general en boca d'algú amb una edat ben avançada. Però avui, jo, amb 32 anys, també ho he dit.
No ens enganyem, això és irrepetible. Ens hi podrem acostar algun cop, però arribar a una efectivitat total, dubto molt tornar-hi. I per tant, el moment, culé 100%, s'ha de viure, com si d'una peregrinació es tractés. Com anar a portar la carta als reis mags, sols que els nens som nosaltres, el rei és el bus i el regal són les copes.
I són només 15 segons, perquè els devots es compten a centenars, però s'ha de fer. I sents aquella gallina de piel que t'envaeix, i la gent que no coneixes de res s'apropa, i comenta que està tant emocionat com tu. Sobren les paraules, com quan les llàgrimes d'en Pep a Abu Dhabi.
I resulta que, al final, tot es resumeix en aquella frase que un francès futbolista, que l'any del triplet va exhibir amb la seva selecció una ma esquerra prodigiosa, va dir: 'Jo també sóc culé'. Sense cap més bandera que la blaugrana, sense polítiques pel mig, Visca el Barça!!!

1 comentari:

Wepen's ha dit...

No pateixis, que ja s'inventaran la Copa Mundial de l'univers i així podran guanyar 7 títols, o be guanyar-ho tot en totes les seccions, t'imagines? campions de lliga en Footbal, Handbol, Basket i Hokey, a part de la d'europa, el Rei, la supercopa, la Uefa, la Intertoto, i el Gamper de tots els equips. I el Barça B campió de la 2ª A.