17/5/10

W1019 : VOLTA A CATALUNYA

Ja queda enrera el primer bloc de temporada, amb Flandes i Monegros i molts bons records... Temps ara, per fi, per centrar-nos en el Trophee de l'Oisans. Canvi de xip total, i passem a fer muntanyes i pujades com a posseïts.
Acaba de passar el primer finde llarg d'entrenos intensos i amb desnivell, tres dies seguits voltant per Catalunya, pensant en pujar, només interromputs per cantar a casa, al Pilee, amb els meus, un nou títol culé.
Divendres vespre, lluny queda ja, ens trobem amb l'Anna i els companys de Ponts, i amb en Xavi Molons. Per davant el primer tappone.
Dissabte, sortint de Coll de Nargo, eterna carretera direcció Coll de Jou, baixant a Sant Llorenç de Morunys, cap al Coll de Port i Tuixent La Vansa, tornada pel Port del Compte i desfer per Cambrils. 135km, 3100m desnivell i 5h30 pedalant.
Diumenge, sortida cabra amb els amics de l'ACA. Andorra-NovesDeSegre-Miravall i tornada. Grandíssim pique en la sorprenent pujada a Miravall. 90km, 1200m desnivell, 3h i pico al sac.
Dilluns, homenatge a l'etapa del Priorat de la Volta a Catalunya. Gratallops-Margalef, passant les Crestes de la LLena, Cornudella, Muros, Alt de Porrera, remuntant l'emboscada de Bellmunt al Molar, ascensió a la Figuera i tornada a Gratallops. 120km, 2200m desnivell i 4h30 pedalant.
Són les fredes xifres d'un apassionant cap de setmana recorrent de dalt a baix el nostre país, que per qui no ho sàpiga (crec que tots els qui heu arribat aquí coneixeu el terreny), és la òstia.

1 comentari:

Wepen's ha dit...

Ostres, ostres, i jo sense fer res, uiu iui, li puc vendre el meu passe a la Marmote a algú?