25/2/08

FINAL XALLENGE CANONJA

Aquest dissabte vam disputar amb la tercera i última prova de la Xallenge de la Canonja, que contemplava la pujada a la Teixeta com a màxima dificultat.

Els 85km es plantejaven amb una encerrona, l'estació de Botarell. Així doncs, semblava clar que en l'aproximació es faria el filtre i difícilment sortirien més de 50 unitats per disputar la cursa a la Teixeta.

La sortida va ser ràpida, ja pujant cap a Reus anàvem a més de 45. I de camí a Vinyols, el pilot a fila d'un i a aguantar posició.

De Vinyols a Botarell, duríssim. A darrera es començaven a despenjar les primeres unitats, i de camí a l'estació es van formar varis grups. El Jose va aguantar davant, mentre l'Oscar i jo perdíem aquell grup i el Juanky es quedava també a Botarell.

Cap a la Teixeta, en Tondo destrossa el pilot principal, amb l'Eric de Miguel, i el líder, sol, veu com la victòria final es quedarà a casa. Per darrera enllaço amb l'Oscar a dalt de la Teixeta, on els col.legues estan animant.

A l'arribada, l'Eric guanya de nou etapa, muntanya i general. En Jose entra darrera el grup dels primers, l'Oscar i jo uns 5minuts després i el Juanky uns 5 darrera nostre.

2 comentaris:

ninu ha dit...

Hola!! Aquesta Canonja ha deixat una cosa molt clara: quan caus: et fas mal!!!!!!!!!!!

Oriol Figuerola ha dit...

Jajaja!! Per sort quan caus ja no pots passar del terra ninu, sort d'aixo. Ara a recuperar-te i a estar a tope el mes aviat possible. L'any que ve a veure si teniu dos o tres reforços sorpresa que us ajudin en les challenges, jeje.