11/4/08

SETMANA 15 / 2008

Setmana d'afinament tailandès que començava amb l'habitual repòs dilluns i spinning a fondo dimarts. Dimecres vaig sortir al migdia i, aprofitant que per una vegada no bufava vent, fer la ruteta de muntanya amb Lilla-Figuerola-Cabra-Pla. Són 30km, però per fer-los en menys d1 hora s'ha d'obrir l'aixeta. Dijous tenia que passar la ITV amb el León, i vaig pensar en passar-la a Montblanc, amb una sola idea al cap, Rojals.La intenció era fer-ne un parell, i després d'una suau pluja, semblava obrir-se una finestra de temps que, inconscient de mi, vaig voler aprofitar. El resultat va ser que els darrers 6km els vaig fer amb el núvol del mal descarregant sobre meu. Els 2 últims km bastant fort, per arribar calat a dalt de tot. La meva imatge era penosa: sense abric, amb els guants mullats, mitjons de carrer i sense cubres. Però no feia molt de fred, així que parlant sol vaig començar a baixar, animant-me. A Rojalons, la pluja desapareixia, i al cel es formava un doble arc iris espectacular. Sens dubte, el millor del dia. Possiblement vaig viure el millor Rojals de la meva vida. Només 1h, 25km, però dels que molen.Divendres vaig sortir a rodar una estoneta, Valls-Tarragona-Catllar-Valls, per completar 60km abans de pujar a Aren, per començar amb la colla de l'ACMontjuic el cap de setmana de l'Ironpacman.
Dissabte tocava la primera sortida pirinenca de l'abril. Des de Pont de Suert, Alt de Bonansa-direcció Laspaules-Coll d'Espina-Noales-Far de Montanuy-Vilaller-Presa de Llauset-Vilaller i tornada a Pont de Suert. Total 105km i alguna pujada exquisita. Laspaules, Montanuy i brutal Llauset, enacar que no vam fer cim per la neu.
Diumenge, etapa Pacman, amb molt de fred i molta sort, ja que només va nevar una estoneta. Barruera-Presa dels Cavallers-Aigüestortes-BoiTaull-Ermita de Durro. Inmensa pujada la dels Cavallers, i duríssima la de Durro. I total només 85km!
Bona setmana de muntanya, per acabar amb 335km de qualitat. Queda poc per Tailandia. Passo relació de pujadetes del cap de setmana
Bonansa: Fàcil i avorrideta, uns 7km amb dur principi que va suavitzant
Laspaules: Gran descobriment. Pujada amb descansos molt agraïda per paisatge Montanuy: Encerrona del dia des de Noales. Molts trams al voltant del 10% i bon mirador a dal
Llauset: Fins la presa, serien uns 12km. Asfalt pèsim, però paisatge espectacular. Molt regular al 8% approx
Presa dels Cavallers: El millor del cap de setmana, uns 11km des de Barruera, els últims 4 preciosos i assequibles
Parc d'Aigüestortes: Pista encimentada d'uns 7-8km amb poa rampa dura i bonic paisatge
Boi Taull: Famosos 17km. Els primers 5 són els durs. Després algun descans i la part final suau al 5-6%Durro: Emboscada de 4'5km fins l'Ermita, amb rampes inicials clarament superiors al 10%. Del poble a l'Ermita més sua

2 comentaris:

Oriol Figuerola ha dit...

Que gran ,que gran!! Avui em sembla que bastants de nosaltres ens hem mullat, però tu al final has fet rojals. Grande!! Afinant,afinant diu ..... si tu ja estas finet mamon!! Ale, ara sobretot no tencostipi, jejeje.

Ens veiem krak!!

ROPA CICLISTA ha dit...

jajajaja !!!! vaya malalts que estem fets !! entre tots, em sembla que no n'hi cap de bo !! JAJAJA. Cuida aquesta Giant, que amb la canya que li fots, a veure si et demanara un augment de sou, aquesta!! Vinga cracks, jo ja e tornat dels alts pamploniques, a veure si coincidim aviat!! Salut !!