15/9/08

SETMANA 37 / 2008 : ITT SORTENY

Doncs després del calvari de les proves a peu de la JuankyXtrem, la setmana la començava dimarts fent un parell de classes a Valls. Ja que era una setmana un pel rara, entre ponts i festes, dimecres tarda sortia amb l'Uri a fer una Teixeta i després cap a la costa a fer xispa. Van sortir unes 85 milles. La Teixeta em va dir que no estava super, ni tampoc mini.
Dijous era festa, i així ho vaig respectar. Matí manso per casa, i de tarda una ruta planeta per Montroig i costa amb en Rafa. Ja allà baix en vam trobar la 3º corredora d'Espanya, l'Uri i l'Iñaki. En total 65 km més amb alguna sèrie en pla acoplat, cosa que comença a ser una costum.
Divendres vaig descansar, i la veritat és que s'agraeix. Una tarda tranquil.la de tendes amb un solet que no pica, de vegades està prou bé.
Dissabte tocava matinar i anada cap a Andorra per la darrera crono. Tot i sortir al migdia, no es pot dir que fes calor. Queia una suau pluja que no va impedir fer el reconeixement de la prova. Després de Sorteny, vam anar fins dalt d'Arinsal per acabar de fer temps per veure la pujada a l'Angliru. 45km al sac.
Diumenge, la crono final. He de reconeixer que el traçat m'anava bé. Tot i despertar-nos a 8º, veure neu uns 300m damunt nostre i blablabla, la cosa hauria d'haver anat millor. Les meves positives sensacions de dissabte no van apareixer, un cop més, en una crono andorrana dominada sense oposició per MotoGP Morales. De totes maneres, l'AC77 va tenir una sòlida presència. Rafa,Uri,Oscar,Ninu i jo, que tot i quedar lluy dels primers (és un altre món), demostrem estar un bon i homogeni segon pla, il.lusionant de cara al 2009.
El 35km fets diumenge acumulen ja uns 260 aquesta setmana i uns 11400 en el que portem de 2009.

1 comentari:

jose luis ha dit...

La temporada s´està fent una mica llarga, no?
ja me he enterat que vas quedar últim de l´ac77..
dediquem-nos al golf d´una punyetera vegada, jejeje