30/9/08

SETMANA 39 / 2008

La darrera setmana, ‘oficiosament’, de 2008, començava de nou sense cap sortida intersetmanal. Això sí, una nova dosis d’spinning, amb classes dimarts, em vaig trobar el Ferran Ferranet al gym de Cambrils ¿?, dijous i divendres. En aquestes setmanes on intento quadrar horaris de tot, les substitucions, rotacions i follons diversos, et porten a fer més classes del compte.
Mais aussi important, c’était que j’ai commencé le 3ème course du française a l’école oficiel des langues, à Reus. C’était amusant de retrouver à Santi et Juan Carles, et les autres. Maintenant, je suis parlant avec Juan Carles, parce qu’il fa de vélo aussi, et j’espère qu’il viendra l’année prochaine 2009 à l’AC77, comme Oscar Kaito Monne a fait cet année. Alors, lundi-mercredi soir sont ocuppées à cause de française. Els spinnings els faré dimarts a Valls, només una classe, però la bona, i divendres Cambrils. Menys classes, menys peles, més descans i no arribar tant tard a casa. Ja m’està bé! I potser faré alko de piscina, que l’esquena la tinc a Cuenca!
Bé, doncs amb 6 classes per uns 100km indoor em presentava a dissabte pel comiat oficial de l’Uri aquest 2008. Una sortida amb un únic objectiu, els croissants marranos de xocolata a Cambrils. Quedàvem l’Oscar, l’Uri i la Judit..i s’incorporaven de camí Ninu Mise Hummer Iñaki. El que va passar, però, és que després ens vam allargar cap a Tarragona, previ pas per la P-16 en horari de migdia, això no crec ho hagi fet ningú, i tornada per Constantí. Com que era una sortida de final de temporada, jo em vaig retirar, sortint-me uns 85km, que no són pocs, però alguns van seguir i tot. De nit, sopar-cumple de l’Iñaki i sortida per Salou...ara toca! I algun dia d’aquests, a fer un Matinée! Diumenge vago de chacha per casa, i espectant pel Mundial, que va resultar ser un frau, una pesadilla. Fracàs tàctic espanyol i belga. Ja els està bé, per córrer malament! Bé, només 180km, per un total de 11850km. Les properes setmanes, amb el curs d’spinning, a bones hores després de 7 anys fent classe, potser actualitzo menys, perquè sortiré poc. De dia, vull dir!

1 comentari:

ROPA CICLISTA ha dit...

Osti que bo Jordi !!

Quin bon fitxatge el del Joan Carles pel proxim any !!

Vaya equipazu que tindra l'AC77...!! Aixo promet !!