12/10/08

SETMANA 41 / 2008 : MENYS IMPOSSIBLE

El que espero hagi estat la meva darrera setmana de tranquil.litat ciclista començava sense absolutament cap objectiu. Ja que per segon dissabte consecutiu tenia vacances ciclistes forçades, i el diumenge pintava força xungo, vaig optar per la carta indoor i ja veuríem.

Classes em van tocar dimarts i divendres. Això sí, per segona setmana consecutiva em tirava a l'aigua a la municipal de Cambrils, per fer unes 30 piscines abans de classe.

Dissabte, sorprenentment i per segon dia consecutiu, em tirava a l'aigua, abans de començar la jornada docent pel títol d'spinning, per completar ja 1000metres al 3º dia de nedar!!! No està gens malament, a veure si tinc un triatló més a prop del que em penso!!! Bé, amb tot vam pedalar un equivalent a 3hores de classe. Ara ens queda el darrer dissabte per la prova final, que espero passar bé. Al vespre, sopar de nucli dur AC77, per planificar roba sponsors i demés, amb en Xavi Molons com a fitxatge destacat 2009.

Diumenge em vaig aixecar per seguir la mitja marató del meu poble. Això sí, en bici, aquest any no corro, de moment, ja que m'han agafat certes ganes!!! Al menys, vaig disfrutar acompanyant bastanta gent coneguda. Hummer que progressa força a pota, amb en Pacman marcant-li cada pas, l'Emilio, el Xavi Grau, el Jordi que m'està fent el curs de monitor d'spinning, el Joan ex-Lear, el Juan Carles i el Joan del curro, i l'autèntic Antonio de Reus, el Jimenez.. Les fotos aquesta setmana, per ells.

Jo, amb les meves 6 classes i 25km de paseo per la mitja, completo l'últim horror de 115km, i arribo als 12115 aquest any.

1 comentari:

Carrie Bradshow ha dit...

i bueeeeenoooo!!!! ara tens qeu comentar quina gent més maca que has conegut al curs de monitor de ciclo indoor, no???? Que no sortim al teu blog! :-(