27/10/08

SETMANA 42-43 / 2008 : VOL AC77-2009

Doncs amb l’arribada del canvi d’hora, vam reprendre l’activitat intersetmanal, que ja anava tocant. Aquestes setmanes sense bici dissabte, degut al curs d'spinning, m'han fet agafar la bici amb moltíssimes ganes. Així, el dimarts de la 42, spinning a Cambrils (més 50 piscines), i dimecres sortida de migdia pels voltants de Valls, amb la Judit, que em vaig trobar a mig camí, per fer 35km. El dijous vaig fer de nou classe, aquest cop a Valls, i divendres primera fundida de tardor, amb sortida llampec de 40km per Valls amb el Vallmollberg, més dues classes a Cambrils.Dissabte em tocava l’examen pel títol d’spinning, que tots vam aprovar. 40km indoor més que van caure. Per cert, en acabar em vaig fer 60 piscines, 1500m, record personal!!!
La setmana 43 ja incrementava una mica la intensitat. La classe del dimarts a Valls, i una nova sortida de migdia dimecres. Dijous de nou spinning, aqust cop vaig visitar al profe Jordi Alaman, a l’Estival Park, on no havia estat mai. Està currat allò. Divendres tarda va ser una massacre exquisita. 2 hores entrenant al migdia fins a Tarragona-Loreto, tornar a Valls, agafar el cotxe cap a Cambrils, nedar 1500m més, estiraments i 2 classes d’spinning. Buahh! Dissabte estava una mica fotudet, així que em vaig acoplar a la sortida tranquileta que l’’Uri tenia al cap. Erem força gent, amb l’Iñaki, la Judit, el Javi Voigt, l’Oscar i en Kaito que presumia de Cento, amb raó. 70km plans i suaus per recuperar l’exigent tarda anterior. I diumenge l’etapa Garcia, tot un clàssic. Duatló amb moltes transicions, i actitud molt guerrera, alguns, que és la marca de la casa. En bici van ser uns 85km entre tots els trams, mentre que corrent en van ser uns 10. El Jose el Ninu i jo ho vam completar tot, l’Iñaki l’Oscar i la Judit van fer un troç, i el Proa l’Uri i la Mise assistència. Molt molt dura aquesta etapa, però interessants sensacions en les transicions.
Així doncs el resum de les dues setmanes és 510km, i el total acumulat 12625.

3 comentaris:

ninu ha dit...

Hey!! Aquesta entrada molt currada, i molt be les fotos, molt originals!!!

Que bo l´entreno del Divendres, de pur triatleta.........ay,ay que te veo venir..................

Avui posso comentari, perque l´entrada s´ho mereix.!!!!!!

Salutacions.

ROPA CICLISTA ha dit...

Bona cronica !!!! Facebook Men !!!
A veure quan repetim una sortida com la del dissabte, que va ser d'escandol !! JAJAJAJAJAJAJAJA... "vaya" fitxatges !!!

XAVI NOVELL ha dit...

un bon nº de quilometres aquestes setmanes ... jo he baixa't uns 1000 km al més amb el canvi d'horari , que i farem... a descansar més.


salut i força xavalote.