6/1/09

W209 : EL MITE DE L'ESTIU

Avui teníem dinar a Roda de Barà, a casa dels tiets. La veritat és que ja tenia al cap sortir a fer una volta per allà. Així que amb el cotxe he anat fins allà, i gasss. El cansanci d'aquests dies, que ja l'he notat ahir i avui, m'han fet desistir d'una ruta 'interior' i trencacames. He preferit fer la ruta 'beach-boy', sempre pel costat de la platja. L'objectiu, arribar a Atlantida, Sitges, al mite de l'estiu.
Ja fa molt de temps que tenia ganes de veure de dia com devia ser allò, una excusa com qualsevol altre per arribar a Sitges. He improvitzat tota la ruta, passant de la general i anant sempre per carrers deserts per on rodar suau. Un cop arribats a Sitges, tomb clàssic per la urbanització...i per fi arribo al mite de l'estiu. Solitari, silenciós, petit, en obres, qualsevol cosa totalment diferent a la imatge que un té al cap. Però al cap i a la fi, força curiós.
Tornada molt molt tranquila, per acabar al Roc de Sant Gaietà, amb 70km, just per dinar, que ja toca!!!
I així avui s'ha tancat el bloc nadalenc. Tot i el mal temps que ha anat fent, dels 19 dies des de que vaig plegar per vacances, el balanç ha estat 15-4. Això vol dir que tanco la paradeta amb uns 1300km en vacances. Hi ha hagut dies per tot: tirades llargues de 150 i 170, tirades en muntanya com la de Benidorm, l'entranyable 25-D, i també força dies de descans amb el petit.









1 comentari:

jose luis ha dit...

Bon any,
encara que no has complert el 100% del "continue on" relament tens un notable alt, aixo es lo que em diu el meu entrenador, el "continue on" no té sentit sense disfrutar-ho!!
i si has aconseguit evitar la grip, cosa q jo no, ja tens més aconseguit
Best Regards