31/12/08

SETMANA 53 / 2008 : ULTIMA ESCAPADA 2008

Doncs el 2008 s'acabava amb mal temps, per variar en un Nadal per oblidar. Dilluns, en plena bogeria, em decidia a agafar la meva magnífica Wilier al migdia, just quan començava a ploure. Passat el trauma inicial, el km començaven a caure. Cap al Mila-Alcover, i tornant per la Selva-Batalla, acabant a Riudoms-Vinyols. Sempre al costat de casa, sempre mullat, però 70km al sac.
Seguint amb la doctrina del COTS, dimarts vam pensar amb en Hummer, just a l'últim moment, que podríem escapar-nos a terres valencianes, a fer una sortida final d'any il.lusionant, en busca del sol.
Dimarts, 6.30 del matí. Cotxe rumb a Benidorm. 11 del matí, Finestrat, esmorzats i canviats, començava la ruta direcció Tudons. La sortida va ser molt maca, un total de 110km, sense cap metre pla i 5 ports acumulats. Finestrat, Tudons, Confrides, Benifàllim i de nou Tudons, tot quasi sempre sota un sol envejable. Només ens va quedar per fer Aitana, que és militar i no es podia passar, i el Xorret de Catí. És l'excusa per tornar-hi...potser més aviat del que pensem...
Dimecres el COTS parava. El meu queixal del seny estava una mica rabiós i li convenia un descans. Així que amb això tanco aquest any 2008, amb approx.15450km!!!! Tot un rècord per mi, serà difícil superar aquesta marca. D'il.lusió, a dia d'avui, ens en sobra a l'AC77!!!
I finalment apuntar, que de cara al 2009 molt possiblement el blog sigui menys mecànic, que no desestructurat, i segurament no doni la mateixa importància a totes les coses que faci. Ja anirem veient...

3 comentaris:

Unknown ha dit...

a tope!!!!

buena entrada d año!!!

hoy he empezado el año con 140km al saco y 3000 de natación!!!

hawaii tiembla!!!

Joan Mèlich Bonet ha dit...

Hola Jordi!

Soc el Joan.Vale, ara al començar el any nou e borrat totes les entrades, pero el dia 18 aniré a corre a Picamoixons ja us ficaré la crònica i fotos, per cert tu portes el tema de la roba?

El Oriol em va dir k ja estava demanat, ja me direu a qui li tinc que pagar i la llicencia i tot, haveure si amb sort, per al dia 18 ja a arribat i la puc estrenar a Picamoixons.

Salutacions

Joan Mèlich Bonet ha dit...

vale dema hanire a buscar-la, es el jmbscott@hotmail.com seria la llicencia elit ja que per corre el open btt tarragona i alguna de copa catalana es ovligatori

Adeu!