26/4/09

W1709 : ROCAFORT. DOBLE77E ROSA

Doncs avui arribava la marxa de casa, la Racons de la Conca. Més de 400 inscrits, una organització genial, que hi posa el 200%, un recorregut trencacames i amagat, tot a punt per una gran jornada cicloturista. La marea rosa tenia inscrits 18 participants...fins que ha arribat Monsieur Meteo per engegar-ho tot a pendre pel sac. Només avui, només al matí, pluja a fondo.
Doncs no 1, ni 2, ni 3, sinó algun centenar de persons han optat per la sensata decisió d'agafar el cotxe...però no he sigut jo un d'ells, ni en Gubi, ni en JR2, 3 AC77's entre els friki-valents-guanyadors d'aquesta marxa, no més de 30, on alguns hem demostrat com ens arribem a estimar aquest esport.
Tota la sortida, la pujada a Prades, la baixada...fins camí de Senan, la pluja ha estat intensa. He provat un primer pal camí de Prades, i el grup ha quedat en 8 unitats, que hem fet la marxa junts fins la part final. Menys mal que la temperatura no era baixa, sinó, amb boira i pluja, la baixada hagués sigut horrorosa (hi havia algo de neu¿?)
Tot el camí cap a Senan, Omells, Belltall...s'ha fet en grup, fins que a la pujada a Forés, he decidit provar, per veure com anava la gent, ja que amb en Gubi al grupet, els rosa érem majoria. Allí m'he quedat amb en Bernat de Tarragona, que ha punxat baixant, i he decidit retornar al grupet, ja que la distància era poca i el vent bufava incòmode.
De camí a l'emboscada de les Piles, en Gubi m'ha fet un treball descomunal, i m'ha guiat, ja que ha preparat el terreny posant una marxeta incòmode pels previ fals pla...i a la primera rampa, que era molt dura, ha fet una sèrie de ciclocross a full, que ha trencat a les 6 unitats que quedàvem. Per sort, he pogut donar una certa continuitat a l'atac, i en acabar la rampa i suavitzar, he pogut posar plat gran i no girar el cap fins al sortir de Conesa, on acabava la pujada. Amb tot el que podia moure, sempre movent pinyons i no clavant-me, he aconseguit uns 20" amb en Gubi, i en Cesar de Salou, no apareixia. Genial!!! Això estava fet!!!
A la baixada final, he esperat en Miquel, que avui m'ha ajudat una barbaritat (gràcies Culito!) i ens hem pogut donar un homenatge que qui sap si podrem mai més repetir, entrant a l'arribada tots junts. En Jordi Rubio2, ha aconseguit una molt molt molt meritòria 11º plaça. De fet, el meritori avui ha sigut tenir els nassos d'agafar la bici i sortir...així que aquesta entrada va per tots vosaltres, perquè avui heu guanyat tots!!!
Després, dutxa, picapica, massatges, dinar... GRÀCIES ROCAFORT ENS HEU TRACTAT COM UNS REIS, COM SEMPRE!!!

11 comentaris:

Sergi ha dit...

felicitats per la cursa !!! jo estava apuntat, pero finalment i veient el perill que hi habia, no vaig sortir.

Fa un parell de setmanes tmb vaig estar per holanda i belgica amb les bicis, i alló es una pasada.

salutacions

Wepen's ha dit...

Podi, podi, podi, que guai, sou una passada, .

Felicitats per aquest trionf,

No hi havia pernil?

ninu ha dit...

MOOOOOOOOOOOLT BE!!!!!!

Enhorabona per haver sortir, las sort es dels valents, i aquest any la teva valentia envers la meteo t´esta comportant el millor inici de temporada de la teva vida........... i la teva primera victoria!!!!!!!!!

M´en alegro un huevo per tu i la teva Nikko!!!!!!

jose luis ha dit...

Felicitats!!!
pero plovia massa! el perill estava massa aprop

Miquel Gubianas ha dit...

miro enrera i no sé què pensar... potser tornaria a prendre la sortida... de fet... mai em va passar pel cap no sortir.

toti aiò, miro enrera i no sé què pensar, potser ens ho podriem haver estalviat, però ningú va dir que fós fàcil.

ROPA CICLISTA ha dit...

FELICITATS PAJARUUU !!!! D'AQUESTA T'ENRECORARAS TOTA LA VIDAAAA !!! jajajajajajaja ME'N ALEGRO MOLT!

Joan Mèlich Bonet ha dit...

felicitats als 2!

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Gràcies Sergi, espero tornar a Bèlgica xq em fascina. L'any vinent Flandes Setmana Santa. Jo no hi falto.
Josep Enric, pernil no, hi havia donuts. He dit HAVIA.
Danke Ninu, el dia de Moncalvillo a la Rioja va ser la inflexió.
Jose, perill sí, però érem 4 gats. Només calia certa prudència i una fe de coll...
Miquel, a mi per raro que sembli, va ser JR2 que em va estirar. I sobre lo de si feia falta, que s'ho preguntin els que s'ho van quedar mirant...
Oscar, aquells segons sortint de Conesa, amb 4km de baixada davant, i girar i veure només en Gubi i ningú més, no me'ls treurà mai ningú.

DAVID FORN ha dit...

ENHORABONA MAQUINA!!!!!!!

XAVI NOVELL ha dit...

olè i em van dir els que diuen ser homes del vallès .... ès va anular la Marxa... juas juas juas.

i ès que sempre he pensat que de ciclistes n'hi ha de dos tipus ... FELICITATS !!!

FRANK JIMENEZ ha dit...

doncs havia sentit que havien sortit 4 bojos i ves per on que he trobat uns quants que heu fet la marxa.
Quina mala sort de pluja