26/12/09

W5209 : DIARI DE NADAL (DAY2)

Ja que aquest any les socials sembla estaran d'oferta, cal no deixar escapar l'oportunitat de foguejar-se, de que els makinots t'exprimeixin al màxim. I amb aquesta premisa hem aprofitat amb en Lluis per anar a Sabadell a la Cursa del Gall d'Indi. I és que...no és aquesta una original manera de passar el dia de Nadal?
En un circuit d'anada i tornada d'uns 2km, amb lleugera pujada en un sentit i un ventet que emprenyava força, s'ha donat la sortida a les 11. I Déu n'hi do amb la participació, com diria aquell 'pocs i mal avinguts', 1hora a fondo per davant.
Sortida a full i a intentar trobar la teva posició, el més endavant possible. Als 10' tot era ja decidit. Uns 20 corredors full-equip al davant, primer separats però fusionats al final, i un grupet de 4, amb en Parraga i jo inclosos, intentant una connexió que era impossible sí o sí. En Gubi i en Lluís just al grup darrera nostre. I així ha estat fins al final.
Cursa guanyada per en Jordi Sole. Jo he acabat el 22e a 1'30" approx del guanyador...i n'estic força content. I ràpid cap a Reus que calia endrapar pel dinar de Nadal. I molt d'agrair també la Mariona, i és que sense ella aquests blogs no passarien de ser 'cuentos chinos', merci per les fotos!!! Demà, evidentment, més i millor.

2 comentaris:

Joan Mèlich Bonet ha dit...

Com tu has dit, a exprimir-se al màxim!

Bon Nadal!!

Salutacions.

Wepen's ha dit...

Maaaaaquina ets un fora serie, bon nadal.