26/12/09

W5209 : DIARI DE NADAL (DAY3)

In the rain, in the dark...Mal dissabte, la puta pluja de nou. Una altra trucada de bon matí per rajar-nos de sortir. L'esperança és que el clima dissimuli lo bojos que estem. O sigui, que faci sol. Perquè si plou, llavors haurem de recórrer a la nostra part més freak i sortir tard o aviat en mullat.
Aprofitant la treva post-dinar, post-canelons, i amb moltíssima peresa, agafo la Wilier i a fer milles suaus per compensar l'esforç un pel passat de rosca d'ahir.
Cap als Pallaresos amb terra moll, amb la ràbia que fa això, i després tombant cap a l'altra ciutat important de la província que té un equip de futbol a 2º divisió, innombrable, tomb a Cambrils i cap amunt. Quan ja amenaçava el vespre em trobo un equip entrenant. Al coulotte hi posava Riga. Al Parc Sama ells tomben avall, jo aixeco el cap, i veig que són les 17.11, s'acaba la llum i tinc 15km fins a casa. Buff, quines presses, però un dia més.

Demà, evidentment, més i millor.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Viele Motivation!! Jo m'he hagut de conformar amb una hora de bici estàtica...

Wepen's ha dit...

Jo despres de dinar amb el Rioja millor no sortir, he vist un claret al cel i he sortit de 12 a 13:30, amb intencio de no apretar, pero m'he plantat a Miami en 38 minuts a 36 de mitja. Dema farà sol i podrem pedalar, jo he quedat a 2/4 de 9 a Riudoms. A veure si el temps ens respecta