31/12/09

W5209 : DIARI DE NADAL (DAY7+8)

Sí senyors, quasi no en falta cap!!! Abans d'estirar el coll i mirar el 2010 allà, al davant del pilot, girem el cap enrera, mirant la dècada que s'acaba, i allí està l'etern Deutsche Telekom, o T-Mobile, l'equip més mític d'aquests 10 anys, almenys per mi. Un desastre tàctic però amb els corredors més talentosos i que més passió m'han despertat, els únics que han intentat discutir l'hegemonia de l'odiós correu postal americà amb el robot yankee al capdavant.
Sempre hi haurà corredors espectaculars, potents, valents o resultadistes. Tots tindran els seus admiradors. Podran acabar com a llegendes,o ídols caiguts. A mi m'és igual, Pantani-Chava-Indurain-Delgado sempre els recordaré i apoiaré, però el meu ídol és i serà per sempre en JAN ULLRICH!!!
Heu vist quin grup d'entrenaments més potent? Déu meu, quasi no en falta cap (Ullrich, Kloden, Sevilla, Kessler, Mazzoleni) jijij, com han acabat!!! Però sempre en el record. Hi ajuntem en Vino, Aldag, Guerini i Klier i tenim una esquadra absolutament mítica.
I en un altre ordre de coses, més properes, hem acabat aquests dos darrers dies de l'any amb un parell de Teixetes, Paco-Roger ahir i amb l'Oscar avui a gas. 120km més en 2 dies per quasi finalitzar aquest continue-on, i deixar per segon any seguit el llistó de km acumulats molt alt (per mi), en més de 16200km.
Bon any nou a tothom, masaaiot et seguim tenint al pilot!!!

1 comentari:

Javier Ferrero ha dit...

Feliç any 2010!Que sigui com a minim igual que aquest!Que ja es dir!