18/3/08

SETMANA 11/2008

Aquesta setmana tenia un punt important el diumenge, amb l'aniversari de Hammer Juanes. Vam començar amb molta feina al curro, així que només vaig poder acumular 60km en 4 classes d'spinning el dimarts i el dijous. Pobre balanç per segona setmana consecutiva, però ja se sap que lo primer és lo primer. Ens plantàvem divendres amb Pacman i Davinia de camí a Sort, per fer un stage de dos dies en muntanya. El temps es va portar prou bé.
L'etapa del dissabte recorria en 95km molt ben aprofitats fins a 4 pujades. Sort-Llessui-Rialp-PortAiné-Beraní-Rialp-Olp-Enviny. Gran dia, com a molt lluny estavem a 1 baixada de port i 4km de distància de l'apartament. Entreno a ritme suau, poques vegades per damunt de 150 pulsacions, i amb estones de pluja.
L'etapa del diumenge, autèntica Ironjuanes08, sortia de Llavorsí, recorrent la vall de Cardós fins la Pleta del Prat, baixada a Llavorsí, i pujada a Espot-Estany de Sant Maurici, per un total de 120km, amb estones de tensió. Primera pujada genial i dureta. La segona, lletja fins a Espot, però duríssima fins l'Estany, i tornada a l'estil AC77.
Total de la setmana, 275km. Detall de les ascensions

Llessui. 13km des de Sort bastant suaus al 5-6%, menys el primer terç, amb algun tram al 10%
Port Ainé. Seriosos 19km amb un 7-8% bastant mantingut menys algun descans a la meitat
Beraní. Emboscada de 2km baixant de Port Ainé. Algun tramet dur a l'inici Olp-Enviny. Des de Rialp, 2km inicials durets, 3km més suaus fins Olp, i després un fals plà de 6km molt bonic fins a coronar EnvinyPleta del Prat. Preciosos 10km des de Tavascan, amb una primera meitat amb descansos i uns durs 4km finals al 7-8%
Estany de Sant Maurici. 15km, la primera meitat avorrits fins a Espot però espectaculars i amb rampes de fins al 18% en la segona meitat

1 comentari:

jose luis ha dit...

A mi em sembla que el Hammer Juanes aquest us va fer la ratlla, no sé tinc la sensació