2/3/08

CAPITOLS APART I : 'O REI' GAVADA

Sens dubte oblidat, sens subte perdut, accessible només des de l'antiga N-340, a la platja de l'Almadrava o a l'Ametlla de Mar, 'O Rei' Gavadà passa per estar al top 5 de les dures de Tarragona, no en va suma al final uns 17km des de la cruïlla. Referents com altimetrias.net no el coneixen, això ja el fa atractiu. Trobar aquest rètol no és evident. Sort!

'O Rei' no acostuma a fallar. El defalliment és quasi segur. No menys de 5 cops et creus haver acabat de pujar. Começa un descens...i poc més enllà, ja hi torna, una altra pujada. La pàjara és física, però el coco també acaba per fer figa, si no el coneixes. Les pujades són curtes, però moltes vegades superen el 10%. Cap tram de pujada té més de 2'5km seguits, però és igual, 'O Rei' t'acaba per fer posar tota la traca.

No te'l perdis, és dels bons de la zona. Avui nosaltres l'hem pujat amb 100 i pocs km a les cames, fent ruta des de Montroig, per Coll de Fatxes i després cap a Rasquera per pujar a Cardó. De tornada, la visita a 'O Rei', per evitar nacionals, estava cantada. La llàstima és l'accés, que no és gaire evident. Per cert, la baixada, si se li pot dir així, et deixa a 1km del Coll de Fatxes, entre Hospitalet i Móra.

2 comentaris:

Oriol Figuerola ha dit...

Krak, no pateixis que aviat hi haurà un especial de blogs, és qüestió que Pacman faci el seu i sortirà l'especial, ho tinc pensat de fa temps. De que parlarà amb tantes linees? de com es menja els fantasmes? jejeje. Avui jo tb descans, que he de recuperar les cames. A veure aquesta setmana si el senyor vent ens deixa entrenar. Ja has rebut el SMS de la noticia? jejeje, ja sou un més!

Vinga makina!!

ninu ha dit...

Es una de les carreteres mes tranquiles de la zona, encara que no es molt recomanable anar-hi sol, perque de vegades pots trovarte gossos bojos que et persegueixen i t´obliguen a fer la serie quan no tocava...........