9/11/08

SETMANA 44-45 / 2008 : MENJANT MILLES

Seguint amb l'arrancada de 2009, però conscients que el clima-treball-gestions de club no deixen gaire marge, comencava la setmana 44 amb els habituals spinnings i natacions dimarts-divendres, intercalant una nova sortida de migdia per Valls per fer 1 dia els 35km de rigor.
Dissabte quedava amb en Rafa, i més tard ens trobàvem l'Uri i la Judit, per completar la sortida tranquila. Fins al cementiri del Catllar, i tornada per Tarragona-Salou, uns 90km. Diumenge res de res i a dormir, i no poc, perquè el microclima de la matinada anterior va ser dels de mama por.
La setmana 45 tenia una pinta semblant, encara que una avaria a la feina em va fer pringar bastantes hores fins dimecres. Així que dijous em vaig venjar i vaig sortir 2 hores al migdia, per tornar a l'entranyable pujada de les Ordes, al Pont d'Armentera, 5km suaus...però que amb cadència em van matar. Tornada per Alió i 55km al sac.
Divendres tocava spinning i nadar, però abans vam anar a recollir les primeres mostres del que serà un dels nostres sponsors pel 2009, Isotop.
Dissabte, per fi sortida centenària, amb en Ninu i en Hummer. Cap a SantSalvador-Bràfim-Montferri-Bonastre-Loreto-Constantí. No va estar mal perquè es va arribar amb certa frescor de cames.
I per fi diumenge, una sortida que feia temps desitjava. Horari pro, passant del món, a les 1130 en marxa. Em trovo l'Oscar l'Iñaki i al Rafa camí a Vinyols i seguim fins quasi Hospitalet. Tornem per Salou, on deixem l'Iñaki. Tot això amb el petit i cadència. Seguim cap a Maspujols, on deixem al Rafa i l'Oscar gira cua.
Jo segueixo, he decidit no dinar i fer força milles, una sensació que començo a trobar en falta. Arriba Vilaplana...dreta-esquerra? No, amunt, cap a la Mussara. Aquí ja notava una fatiga, que compensava amb la il.lusió d'afrontar-ho amb 75km fets, ja. Així, que un cop coronat, baixada per l'Albiol, i de camí cap a Alcover, a completar la sortida pel pla, aquest cop a plat.
El Mila-Vallmoll-Secuita-Pallaresos i tornada ja suau per Perafort-Morell. Grande!!! Han sigut uns 145km i un diumenge complet. Dinar-sopar a les 1730 i a escriure l'entrada. Necessitava una sortida així.
Resum de les dues setmanes, entre unes coses i d'altres, uns 550km, i un total anual de 13175!!!
El més important, que aquesta setmana 45 senti bases per començar a acumular milles, suaus la majoria, però amb algun dia intens, de cara a l'hivern i les curses de principi de 2009.

1 comentari:

ninu ha dit...

Que bona la sortida del diumenge!!!!!!

Aquestes son de les que fan agafar ganes!!!!!!

Muy bien!!!!! Potser un pel excesiu la mussara..... pero bien!!!!!!