23/11/08

SETMANA 47 / 2008 : MIGDIES A FULL

Doncs després de l'stress anterior, aquesta setmana tocava, sí o sí, aprofitar els migdies. I a toro passat, ja puc ben afirmar que ha estat una bona setmana. 3 sortides de midgia, més 3 classes d'spinning i dues sessions de piscina, tot això abans del finde, ja em feien pensar en una bona setmana d'entrenament. Ens plantàvem a dissabte amb 160km fets i això és aprofitar el temps.

Dissabte havíem pensat en una sortida BaixCamp, però en arribar allí ens vam trobar el Juanky, el Hummer, el Ninu i el Valerio, ningú més, i és que feia un vent que tirava per terra. Vam decidir anar cap a la Mussara, l'únic lloc on el vent es nota menys, per aquestes contrades, i la vam pujar un parell de cops, abans de desfer el camí per l'Albiol-Selva-Almoster. Total 90 km en un dia on es podia fer qualsevol cosa, menys bici de carretera.

Diumenge, amb millors condicions de clima, tocava la primera sortida social-social de l'AC77, la primera realment multitudinaria. La ruta escollida va ser anar cap a Colldejou i tornar per Pradell de Teixeta, tot dins un clima de tranquilitat. La jornada va continuar al meu mas, on vam fer un dinar amb...21pax!!! Vull destacar, per sobre de tots, encara que no hauria, al Miquel Gubianas, perquè sent de Sabadell, perquè havent anat al matí a fer ciclocross a Lleida, va venir a veure que es cou per aquí, cosa que ens fa molta il.lusió. Sens dubte, una gran jornada per fer pinya i donar a coneixer a la gent la nostra manera d'entendre tot això...i qui vulgui, que s'apunti!!!
Resum setmanal, uns 310km, que no està gens malament a finals de novembre, 13750km al 2008!!!