3/12/08

SETMANA 48 / 2008 : LA SETMANA DEL 4

El 4 resumia aquesta setmana, una setmana de contrastos. Tot i els spinnings intersetmanals vaig començar la setmana desaprofitant els 4 primers migdies. Feina i una mica de cansament, em feien agafar uns dies més 'tranquils'.
Però tranquils fins divendres, dia en que vaig combinar 4 sessions d'entrenament. 1750m de piscina, 75km de bici, 1250m més a l'aigua, i dues classes d'spinning per rematar el dia...i de pas rematar-me a mi. Amb tot però, UN DIVENDRES MEMORABLE!!!
Tot això tenia una mínima explicació. Dissabte matí no tocava bici...perquè de tarda assistiria amb en Juanky al Fitness Cambrils, o sigui, 4 classes d'spinning que ocuparien el lloc de la sortida matinal. Vam passar una bona tarda en companyia de la gent de FEDA, amb el Jordi, i també amb el Dani Buyo, que ens va fer molta gràcia tornar a veure (facebook apart). Aquí teniu alguns links de la convenció.
Diumenge, finalment, tocava assistir a la Mitja Marató de Tarragona, aquest cop d'espectador rodat. Va estar bé retrobar-nos amb el Ricardo, amb el Joan Llorens, amb el Joan i el Joan Carles del curro, amb gent dels gimnasos de Cambrils i Valls. I impressionant va ser la cursa del Ninu, corrent amb el cap de cursa a vista fins ben passada la meitat de cursa. Finalment, vaig allargar amb l'Oscar fins al Catllar-Secuita, per un total de75km.
Resum setmanal de 300km, molts indoor, i un total de 14050km!!!

3 comentaris:

ninu ha dit...

Veus e lteu primer triatlo aquesta any,no? El veus.....?........

Ricardo González Mas ha dit...

Que psa crack? M'has deixat un any de marge per agafar la teva marca! L'any que ve com no espavilis ...
Lo de la triatló, sembla que el 2009 serà el estreno en una olímpica... a veure que tal no??

Cuida't i entrena!!! Que ahi estoy mordiendo

PD: Aun t gano de una maratón... aquest any BCN, com ho veus??

Anònim ha dit...

Ei crack!! molt currat el teu blog!! avera si começo a sortir ja amb el baix camp i ens veiem per alli k fa temps k no surto amb ells! ja t'aniré explicant les meves noves experiències que vull intentar fer aquest any, encara k segur k hem tocarà patir de valent pero bueno ja ens agrada a nosaltres això de patir no? jejeje, m'alegro de veuret per aki fins aviat!!!