13/2/09

W609 : LUZ DE LUNA

En aquesta tònica de destacar moments entranyables del dia a dia, què menys que quedar-me amb un dia en el que...NO HA FET VENT!!!
Això s'havia de celebrar. Així que m'he decidit a fer una escapadeta de migdia, d'aquelles d'1 hora i gràcies, el que bonament es pot, la tercera de la setmana, a consolidar el meu nou tontòdrom Valls-Picamoixons-LaMasó-Vallmollberg i tornada a Valls per la carretera de Nulles. M'he trobat als corredors dos cops, al Ricard de Miguel, al Manolo i força patrulla més. Feien el recorregut a la inversa. Bé, feien un recorregut una miqueta més llarg.
Ja de tarda, amb la felicitat d'haver aprofitat el dia, he recordat que en Rafa i en Jordi Tardiu solen fer poligonades els dijous, i com que avui era especial, perquè NO FEIA VENT, doncs m'he marcat una segona sessió, ja sota la llum de la lluna, amb en Tardiu i en Bixente, pel polígon de Constantí. Han sigut quasi 4 voltes al circuit oficiós que ells tenen 'marcat'. Inclús ens hem posat el 'xaleco fosforito', per a que se'ns veiés, sobretot en alguna 'dark zone', quan coincidien 10 llums apagades!!! 35+45km per completar amb il.lusió els primers 2000km de l'any! Aquest 2009...me gusta!

4 comentaris:

ninu ha dit...

Te estas gustando ehhhh???? Mamon!!!! No hay nada como estar en forma, de hecho, estas sesiones dobles, te daran un puntito de forma que ta veras!!!!

Compra´t unes llums per la bici en lloc de portar xaleco de currante de les 7 del matí!!!!

AU!!!!

Wepen's ha dit...

No vivim en el mateix mòn, pq a mi pujant de Cambrils cap a Monroig, i despès de Monbrió a Montclar, el sr.Vent hem va fer suar força.
No et dic la cara dels Mossos quan hem van veure en Bici a les 10 de la Nit,
"Pa que digan que el deporte és sano, per de la cabeza no mucho!"

PD. Això de les nocturnes mola, ehh?

Ricardo González Mas ha dit...

Aixi m'agrada, de nit. Les sortidetes al migdia que no faltin...
Jo stic una mica ko de sobre-entreno, per això tinc enveja rabiosa de la teva sortida nocturna. El far de Tarragona de nit té el seu puntillo.
Ens veiem

www.gonzalezmas.es

Joel ha dit...

Primer de tot,gràcies per pensar en nosaltres,el "Tridente",acostumats a que parlin de nosaltres en mitjans mes impoprtants,també ens agrada veuren's en publicacions més cutres com la vostra.
1-A veure,flipats,a la cursa de Montroig,on ereu 8 i el Tridente erem el Ferran i el David(sense dorsal, q en principi no havia de córrer...), no se si ho sabeu pro vam arribar davant de tots valtrus! (encara q veig q "fitxeu" a tothom per fer-vos creure més bons,com el Cervantes...)
2-A la 1a volta, abans d'arribar a Montbrió ja us havieu qdat tots del primer grup!! ( una mica patètic no?)
3- Mai cap membre del AC 77,76,75,74,73... ppprprprpfpfffffff... ha arribat a cap lloc davant d'un membre del Trident, Amstel, Quebranta, Racons de la Conca, dissabtes...(tots en plenes condicions...)
4- A la Marmotte, per fer el temps q vau fer valtrus 9h 30'... no cal ni q entrenem més...

P.D.: Folleu una miketa més... Bueno no, Folleu i punto!