22/2/09

W809 : SOCIAL DE ST.JOAN LES FONTS

Doncs per fi ha arribat el dia en que part del comando Tarragona de l'AC77 provés en alguna de les famoses socials de Girona. En Jose i jo hem pujat a Sant Joan les Fonts, per completar un recorregut no molt llarg, però sí prou exigent, de 68km. Allí ens hem trobat amb l'incombustible Miquel Gubianas.
Tot i que el finde ha sigut, un cop més, bastant intens. Divendres quasi 3h de bici empalmant tot seguit amb 2h d'spinning, i dissabte una clàssica de Bonastre amb el Baix Camp, a ritme interessant, de 140km més. Les cames eren una incògnita, i la veritat, ha tocat patir de debò.
La cursa era semblant a la part final de la Terra de Remences de fa uns anys, quan des de Banyoles s'enllaçaven una sèrie de pujades curtes i exigents, acabant a Santa Pau. Aquest cop, el recorregut era a la inversa. Primer el trencacames i després la carretera ample de tornada. Diuen que de vegades es corre més, que no ens hem arribat a enfilar. Bé, aquí teniu els RESULTATS, vosaltres mateixos podeu observar la mitja.
Ja de bon principi hem vist que avui era aguantar i gràcies. A les pujades es patia molt, però en les baixades, el pilot no anava molt catòlic, i es feien talls, cosa que obligava als que anàvem darrera del grup, a sobreesforços constants, a fer la goma, però al final agrupant-nos. Quan hem arribat a Banyoles, on la cosa es 'calmava', hem pogut aixecar el cap i veure que la cursa estava ja feta. En Jaume Morales, que va a part, ja havia obert el seu foradet. A uns 40", un grupet d'uns 4-5, i a 1', el pilot principal, o el que en quedava, d'uns 35 components. Tot i anar molt ràpid, tot estava ja venut, i així hem arribat a meta. En Jose ha punxat a Castellfollit, a 1'5km de meta, però ha estat allí, i en Gubi ha entrat amb mi al darrera del grup.
Personalment estic molt content. A Girona es corre una mica més, els M-30 tenen un nivellàs. He pogut saludar al company David Pàrraga, i també comprovar que darrera el blog, existeixen persones... Ens hem trobat al Xavi Novell, de qui m'ha sorprè lo guerrero que és, i l'Amat Artigas, que ha fet mitja cursa sense sillín!!! Però estic molt content d'haver aguantat aquest grup i aquest ritme amb la guerra que ja portava aquest finde.

1 comentari:

Joel ha dit...

Primer de tot,gràcies per pensar en nosaltres,el "Tridente",acostumats a que parlin de nosaltres en mitjans mes impoprtants,també ens agrada veuren's en publicacions més cutres com la vostra.
1-A veure,flipats,a la cursa de Montroig,on ereu 8 i el Tridente erem el Ferran i el David(sense dorsal, q en principi no havia de córrer...), no se si ho sabeu pro vam arribar davant de tots valtrus! (encara q veig q "fitxeu" a tothom per fer-vos creure més bons,com el Cervantes...)
2-A la 1a volta, abans d'arribar a Montbrió ja us havieu qdat tots del primer grup!! ( una mica patètic no?)
3- Mai cap membre del AC 77,76,75,74,73... ppprprprpfpfffffff... ha arribat a cap lloc davant d'un membre del Trident, Amstel, Quebranta, Racons de la Conca, dissabtes...(tots en plenes condicions...)
4- A la Marmotte, per fer el temps q vau fer valtrus 9h 30'... no cal ni q entrenem més...

P.D.: Folleu una miketa més... Bueno no, Folleu i punto!