16/2/09

W709 : SOCIAL DE TORTOSA

Doncs per fi una gran acumulació rosa en una cursa. Fins a 7 components AC77 ens vam donar cita ahir a Tortosa per aquesta social que no havia fet mai, i em va agradar força. En Jose Luis Juanes, gran prota del dia i al que us enllaço per una crònica més apassionada, l’Oscar Sola, en Xavi Molons i en Miquel Gubianas, en Joan Melich i en Jordi Tardiu. Un 10% dels participants érem AC77. No està gens malament. Aquí teniu els RESULTATS.La curta prova, 55km, va començar bastant ràpida, extrany no? Encara així, la primera escapada que va durar una mica, tenia l’Oscar com a integrant. En aquell moment, alguns AC77 ens vam posar a fer tap...però no es feia forat. Durant uns kms, vorejant el riu, el ritme era més suportable, amb alguns intents però poc eficients. Poc abans de tornar enrera, per l’altra banda del riu, i per una carretera més estreta i refugiada, en Jose va pegar un atac molt intel.ligent, emportant-se 4 o 5 unitats més, entre elles ‘Il Angelus’ Monclús. El pal va ser perfecte, perquè en entrar a la nova carretera, el gran pilot va frenar bastant, i per davant es va poder fer força forat.
Al cap d’unes milles, s’encarava una de les dificultats, el Coll de Som. Personalment el vaig començar mal situat, i em va passar factura, vaig poder remuntar posicions, però no vaig poder arribar al primer grup, que seguia sense agafar al company Juanes. Ja superada la baixada, direcció Tortosa, aconseguíem amb en Tardiu i algun altre, capturar el segon grup de cursa, amb en Molons, en Gubi i els pitufos andorrans. Anàvem en persecució del primer grup, remuntant-los a 45 per hora, a sac. Mentre tant, en Juanes havia seleccionat el seu grupet i només eren 2, i poc després se’ls unia un Sant Jordi. Entrant a Tortosa, capturàvem al primer grup, i en Jose mantenia uns segons d’avantatge.
Per Tortosa city vam circular 300m, perquè de sobte hi havia una rampa descomunal, a l’estil flamenc, més d’un 20% per fer l’entrada al Castell de Suda. Allí ja es va trencar tot. Els darrers 3km molt desiguals, amb fals pla + paelles al 15% + 500m finals que s’enganxaven moltíssim, sálvese quien pueda. En Jordi Cervantes va passar al Jose en el darrer km, i poc va poder fer, i a partir d’allí un rosari que calculo ens va reunir a tots al cim de l’Ermita de Mig Camí en uns 2’ de diferència...Quasi 38 de mitja i molt bones sensacions de la majoria de AC77's!

5 comentaris:

Àlex Marrasé ha dit...

al monroig hi ha cursa

jose luis ha dit...

ens veurem a montroig, hem de començar a plantejar la cursa pq jo em tornaré a escapar com l´any passat

Joan Mèlich Bonet ha dit...

Felicitats Jordi per el carreron!

Per cert dissabte podriem fer una volta al circuit de montroig.

ens parlem, vinga dewww!

XAVI NOVELL ha dit...

COMPANY TENS FOTOS A CICLISMOCATALAN.COM em sembla que són del Perellò.

bones curses aquestes socials per començar a treure la carbonilla ...jejejej.

records !

Joel ha dit...

Primer de tot,gràcies per pensar en nosaltres,el "Tridente",acostumats a que parlin de nosaltres en mitjans mes impoprtants,també ens agrada veuren's en publicacions més cutres com la vostra.
1-A veure,flipats,a la cursa de Montroig,on ereu 8 i el Tridente erem el Ferran i el David(sense dorsal, q en principi no havia de córrer...), no se si ho sabeu pro vam arribar davant de tots valtrus! (encara q veig q "fitxeu" a tothom per fer-vos creure més bons,com el Cervantes...)
2-A la 1a volta, abans d'arribar a Montbrió ja us havieu qdat tots del primer grup!! ( una mica patètic no?)
3- Mai cap membre del AC 77,76,75,74,73... ppprprprpfpfffffff... ha arribat a cap lloc davant d'un membre del Trident, Amstel, Quebranta, Racons de la Conca, dissabtes...(tots en plenes condicions...)
4- A la Marmotte, per fer el temps q vau fer valtrus 9h 30'... no cal ni q entrenem més...

P.D.: Folleu una miketa més... Bueno no, Folleu i punto!