6/2/09

W509 : BARÇA DAY

Ja feia molts i molts anys que amb l'amic Oscar, sobretot amb ell, comentàvem sovint que podríem anar a veure algun cop el Barça de bàsquet. Les jornades i les temporades senceres passaven, i nosaltres seguíem mirant el bàsquet amb en Canut, en Robirosa, en Lavagnini i en Solozabal. Aquest any, per fi, l'equip transmet solvència, seguretat i regularitat. Vés a saber com acabarem aquest any, però és el que a mi em transmet. Total, que vaig pillar un parell d'entrades i ens vam plantar al Palau per veure un duel apassionant del Top-16, un Barça-Maccabi.
Ens va agradar moltíssim. Tot és molt proper, l'afició apreta molt, i no raja tant com al futbol, l'equip va guanyar clarament i tots contents cap a casa. Esperem tornar-hi aviat, qui sap si per cantar allò de Madrid se quema... o p...la Penya i p...Badalona!
He dit cap a casa? Com que ens havíem perdut una part de partit buscant aparcament, ens va quedar aquell regust de poc Barça. I com que hi havia futbol just després, doncs ens vam marcar un homenatge, i per 4 duros vam anar a veure el Barça-Mallorca de Copa. No va ser el millor partit de la història, però feia molt que no anàvem al Camp Nou...i a més, vam veure en Messi, que això ja val la pena! Esperem tornar-hi aviat, qui sap si per cantar allò de Madrid se quema... o Yoooooo Odio Al Espanyol.... !
Arribats aquí, dir que no t'has equivocat de blog. Recorda, seguim entrenant!

2 comentaris:

ninu ha dit...

Que mamon, no ho sabia que hi haguessis anat!!!! Jo estaba a Barna també!!!
Segurament no hi hagués anat.... o si!!!

Be, avui ens em marcat 3 mussaras, que no es el mateix.... Un dia estas veient al Barça i al cap de dos estas pujant la mussara 3 vegades... Que bonic es ser plural!!!!

Deu.

Joel ha dit...

Primer de tot,gràcies per pensar en nosaltres,el "Tridente",acostumats a que parlin de nosaltres en mitjans mes impoprtants,també ens agrada veuren's en publicacions més cutres com la vostra.
1-A veure,flipats,a la cursa de Montroig,on ereu 8 i el Tridente erem el Ferran i el David(sense dorsal, q en principi no havia de córrer...), no se si ho sabeu pro vam arribar davant de tots valtrus! (encara q veig q "fitxeu" a tothom per fer-vos creure més bons,com el Cervantes...)
2-A la 1a volta, abans d'arribar a Montbrió ja us havieu qdat tots del primer grup!! ( una mica patètic no?)
3- Mai cap membre del AC 77,76,75,74,73... ppprprprpfpfffffff... ha arribat a cap lloc davant d'un membre del Trident, Amstel, Quebranta, Racons de la Conca, dissabtes...(tots en plenes condicions...)
4- A la Marmotte, per fer el temps q vau fer valtrus 9h 30'... no cal ni q entrenem més...

P.D.: Folleu una miketa més... Bueno no, Folleu i punto!