2/3/09

W909 : SOCIAL DE MONT-ROIG

...o el dia en que el Tridente no va guanyar a l'AC77! La veritat és que passades 36h de la cursa, resulta patètic i lamentable que la Delegació de Tarragona sigui incapaç de publicar els RESULTATS a ciclisme.cat. La setmana passada, després de la cursa de Sant Joan les Fonts, a les 17h d'un diumenge festiu, les classificacions eren disponibles. A les 2130 de dilluns, han publicat els resultats del ciclocross d'Avilés..i d'aquí res. També resulta trist, que haguem de passar-nos les fotos entre col.legues, que tots tinguem les mateixes. O algun company ve a animar (gràcies Ninu-Mise), o apareix la Mariona, o aquí no s'entera ni Déu de l'espectacle.
Una gota d'esperança blogger, però, per al company Carles Lara, a qui no conec, i que ahir va quedar 3º. Podeu llegir la seva visió de cursa des d'una òptica guanyadora, i sobre tot, i d'això m'alegro, podeu llegir un text sense faltes!!!
Felicitats també al company Jordi Cervantes, AC76 de naixement, corredor de cap a peus i just guanyador de la cursa. I felicitats als CCCP del Lokomotiv, que no van col.locar a cap corredor al segon grup. Déu meu, tots eren davant!!!
Després del reconeixement del circuit el dissabte amb la mantequilla andorrana, i de certs problemes amb ambulàncies diumenge, la cursa començava per fi a les 12. Ni més nimenys que 8 AC77's a la sortida!!! I la veritat, el pitjor de tot, personalment, van ser els primers 5km. Em pensava que no arribaria a anar mai amb el grup. Fent la goma de mala manera per la ronda de Montroig, i dient-me a mi mateix 'tanca el ulls i apreta el cul fins que no parin davant'. Per sort, van afluixar, i abans de Montbrió, ja érem al grup. La primera volta va ser força nerviosa amb constants moviments al capdavant. Com era de preveure, les 3 rampes seguides de Riudecanyes van fer la selecció. Baixant cap a Montroig per acabar la 1º volta, vaig poder per fi aixecar el cap en veure'm en alguna cosa semblant a un grup perseguidor. Lluny veia ja, un primer grup, d'uns 25 corredors, que segurament ja no agafaríem...
En començar la segona volta, apareixia el vent, i ningú volia tirar. Els valents AC77's Xavi Molons i Miquel Gubianas posaven un bon ritme, però ni molt menys com per contactar. Els forts eren davant. En Jose Luis Juanes i jo ens vam posar amb ells a mantenir un ritme digne. Gran estampa AC77 portant el grup!!! Amb això, els Esteve es van acabar posant a tirar també. I a les rampes dures, doncs la veritat em trobava força bé. Així van passar la 2º i 3º volta, amb les diferències voltant el fora de control. Per davant, diuen, un grup de 6 s'anava a jugar la cursa en la darrera volta que, contràriament al que pensava, ens van deixar fer.
En la darrera volta, em veia bé, en el grup. Vaig decidir posar-me en les primeres posicions, i provar a les rampes dures, pensant que en un grup gran com érem, alguns intentarien tallar el pilot. A la rampa de la piscina, vaig agafar uns metres, i en coronar a dalt, devia ser el 6-7 del grup, que es va estirar força i es va fraccionar lleugerament. Bé, unes boniques sensacions de força de cara a les marxes que ja s'oloren!

5 comentaris:

ninu ha dit...

Haig de dir que m´ha agradat especialment aquesta cronica. L´he trovada mes amena, se que t´importara un huevo, pero jo ho dic. El millor, pero, es la primera frase..... je,je,je,je,je,je...ja,ja,ja,ja,ja!!!!!!
I quina raó tens, no se com collons volen patrocinar el ciclisme, si no ho publiciten, han de ser els mateixos familiars!!!!

Realment els esportistes i sobretot els ciclistes tenen mes moral que el Alcoyano!!!!!

jose luis ha dit...

Ens ho vam passar genial, feia sol, no feia aire, els ocellets cantaven, i la crónica es super-super-super guay. jajajajaja
Pd: torna a censurar

Joel ha dit...

Primer de tot,gràcies per pensar en nosaltres,el "Tridente",acostumats a que parlin de nosaltres en mitjans mes impoprtants,també ens agrada veuren's en publicacions més cutres com la vostra.
1-A veure,flipats,a la cursa de Montroig,on ereu 8 i el Tridente erem el Ferran i el David(sense dorsal, q en principi no havia de córrer...), no se si ho sabeu pro vam arribar davant de tots valtrus! (encara q veig q "fitxeu" a tothom per fer-vos creure més bons,com el Cervantes...)
2-A la 1a volta, abans d'arribar a Montbrió ja us havieu qdat tots del primer grup!! ( una mica patètic no?)
3- Mai cap membre del AC 77,76,75,74,73... ppprprprpfpfffffff... ha arribat a cap lloc davant d'un membre del Trident, Amstel, Quebranta, Racons de la Conca, dissabtes...(tots en plenes condicions...)
4- A la Marmotte, per fer el temps q vau fer valtrus 9h 30'... no cal ni q entrenem més...

P.D.: Folleu una miketa més... Bueno no, Folleu i punto!

THE TRIDENT.

jose luis ha dit...

Bones,
no em podia aguantar, encara que ja m´han censurat una vegada, respondré al Joel (suposadament Tridente):
-Realment saps el que és ciclisme?
-on està el tridente si tu no corries a mont-roig i el david estaba perdut, semblava un frikie, només hi havia un que era el Ferran
-Hi han coses més al món apart de la Teixeta, no heu sortit mai de la faldilla dels vostres pares
-Jo estava malalt a mont-roig, que sino haguessim vist una altra cosa, pero realment era igual, estavem 7 o 8 del ac77 contra 1 del tridente
-qui dona importancia a aquestes coses, si realment anem a pasar-ho bé, la bici es així

Joel ha dit...

Estic totalment d'acord amb tu,l'important es passar-s'ho be,per aixo no entenc la mania que teniu al baix camp retraient-nos sempre els itineraris que fem.Si no esteu d'acord,dons no veniu i ja esta,pero va be anar a roda durant mots quilometres per fer fons no??Quan conve ja veniu,que ho trobo be,m'agrada que vingui gent,quan mes siguem mes riurem,pero el que no esta be es "rajar"de nosaltres a l'esquena(que ho feu)i despres ofendres pels comentaris que nosaltres us fem a la cara(blog).Ho deixo aqui,no penso continuar aquesta tonteria de nens petits.Salut