7/2/10

W1005 : SOCIAL DEL MORELL

I per fi arranquen les socials de casa nostra. Són curses que no acostumen a tenir perfils quebrats, com a Girona. Són curses nervioses on sol passar una d'aquestes coses: o que els bons s'escapin per bons, o que facis el puta i esperis la teva oportunitat. Al Perelló va ser lo segon, avui ha sigut una peli de les primeres.
Ja a la primera volta, quasi tots els favorits se'n van abans que la resta posin els peus als pedals. L'Aitor, en Carni, en Font, Escobar, l'Enrique que està com un bou, uiuiuiiii... Només en Jordi Soler, que està demostrant una gran fortalesa física, però sobretot tàctica en aquestes primeres curses, es queda al pilot. Un pilot on molta gent intenta, però on falta entesa i sobretot continuitat. Així ràpidament els escapats agafen el minut i mig que conservaran fins al final, on en Joan Font imposarà aquest rush que tants triomfs li ha donat.
Per la nostra part, hem acudit a la cita amb en Tardiu, l'Oscar, en Lluis i en Rafa. Ens hem trobat amb alguns ja habituals i d'altres que teníem desubicats, hem provat algun cop de saltar, però si veieu la gràfica de velocitat, compto 14 vegades en 2h en que el ritme ha ratllat els 30 per hora. La resta a 40... Així, o ets un fuoriclassi, o na de na. Però en definitiva hem passat un bon matí.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo crec que anàveu una mica parats... El proper dia em fotré la teva llesca, que no te la mereixies! Jaa ja ja jaaaa!

Wepen's ha dit...

Dos hores a 40, no se on m'he ficat, uggggggg, quina setmana m'espera al juliol???

"No puedorrrrr"