21/2/10

W1007 : SOCIALS CANONJA + MONTROIG

Per segon cap de setmana consecutiu, el meu panorama ciclista estava replet, un pel massa.
- Divendres tarda, spinning 2h 19-21
- Dissabte tarda, social Canonja
- Diumenge matí, social trencacames, ara Montroig
Els dubtes evidents. La Canonja era més dura i Montroig era semblant de dura. De moment em fan menys mal les cames que fa 1 setmana. Veurem demà. Per cert, demà tb spinning :-(
Dissabte. 2º Canonja. Per fi sol, però molt de vent. Se surt amb control del CJAM, fins que en Font s'escapa amb 5-6 makinots més. Ens porten 1'46 a La Selva. Al pilot no hi ha control i no es vol anar cara a l'aire. No m'extranya. La Batalla comença nerviosa, allà s'ha de fer tot. El meu objectiu és intentar no perdre el primer grup. No ho he aconseguit mai. Hi ha 2-3 caigudes, 2-3 sortides de cadena. Aquesta vegada, increíble, però no en pillo cap. A la rampa xunga, progresso fermament al pilot, i a dalt corono a prop d'un 3º grup, amb diferències mínimes, però diferències. Giro el cap, ningú. Toca remuntar o quedar-me.
Buff quin calentón! Persisteixo jo solet i davant s'aturen un moment. Puc arribar a ells, i en un no res els 3 grups s'ajunten. Per fi he aconseguit superar la Batalla i agafar el grup bo. Pot semblar un objectiu bastant estúpid. Per mi no ho era, i em fa il.lusió, per això ho dic. Cap a Alforja, es neutralitza la fuga, i de nou el CJAM col.loca algun component a la nova escapada, en Cervantes n'era un. Amb el líder tranquil al pilot, volarem fins a meta, arribant a mig minutet del guanyador Gabriel Hernandez.
Diumenge. Mont-roig. Previsió pluja (...i acabarà plovent). Un circuit de Mundial. Li faig la pilota al recorregut, però és molt guapo. Llàstima que avui la pluja a meitat de cursa l'ha convertit en bastant perillós. A la primera volta, l'Arnau, local hero, s'escapa amb en Victor Iturat i alguns corredors més. Sincerament he perdut la noció de cursa. Em conformava en estar al grup, perquè després d'ahir el tute era potent. Només se que en Victor ha caigut i crec s'ha fet mal. Tant de bo fos mentida.
Les rampes de Riudecanyes...aquest any no les he passat tan bé com l'any anterior. Però les he pogut aguantar al pilot. En Xavi Carnicer, que portava gravat al front anar a totes avui, no s'ha pogut col.locar en la fuga bona. A la 3º volta, caigudes per pluja, i a la darrera, molts palos intentant, al menys, un lloc de prestigi. En Jose ha fotut el pal més sòlid, i s'ha escapat en solitari. L'han pillat només alguns i ha fet un molt bon top-10, crec. Jo m'he acollonit bastant i he preferit anar demà a treballar. Hem entrat amb en Tardiu i l'Oscar lleugerament tallats del grup, 10-15", però estic sencer. L'Arnau acabarà guanyant la cursa de casa, com havia de ser.
I finalment agraïr a tots els que ens heu donat suport per la carretera aquest finde, per les carreteres de casa nostra. I en especial al Paco, en el present director d'equip per la patilla i d'aquí no gaire al mig del pilot.

4 comentaris:

jose luis ha dit...

Bons relats!!
T´has sentit davant a la canonja i això és un gran èxit, i saps perquè? pq has tingut moments d´enjoy, i aixo és lo millor....felicitats!!

Joan Mèlich Bonet ha dit...

doblete de cap de setmana superat! felicitats!!

Wepen's ha dit...

Quin nivellàs! !!!! per la propera temporada us fitxo a tots per l'equip Wepen's bike team, ;-)

Que GRANS sou!

SOMOS UNA BANDA ha dit...

Por si te interesa:
dia 28 ültima prova de la challenge de socials a Barcelona.
Ens veiem
info http://challengesocialsbarcelona.blogspot.com/
T'esperem