21/12/08

SETMANA 51 / 2008 : PAJARONE WEEKEND

Setmana sense esdeveniments, setmana de treball, sol o acompanyat, setmana de sèries tirades llargues i tot això. Començaven les setmanes de Nadal, tocava acumular milles.
Aquest cop els spinnings van ser sòlids, classes llargues de 50-55' per acabar l'any. I el dimecres...ay el dimecres! Una doble sessió d'entreno, migdia rodant fort 1 horeta per Valls, i després de currar, in the dark, night train ('entreno de nit', res a veure amb remembers). Primer cop que feia un tontòdrom a Reus. 15 voltes (=sèries) a una avinguda iluminada, i alguna coseta més pel Pere Mata, on acabarem tots a aquest pas!!!. Total 70km entre les dues sessions, gens malament.
Dissabte ens vam proposar fer una sortida amb el Baix Camp. La sortida tindria nom de fàbula, '4flors i 36floretes'. Ens vam juntar un bloc espectacular, unes 40 unitats. Vam aconseguir portar-los per terrenys desconeguts¿...?, fins al peu de Montagut, i allí just començar la pujada, desbandada total. Només 4 flors valentes, Ninu Hummer Bartolo i jo mateix afrontàvem la pujada. Tornada a relleus a full i tomb final per la costa. Globet d'en Hummer, d'en Bartolo, i jo i el Ninu, justets, sense més. Gran sortida i 150km al sac. De les 36 floretes que van optar pel continuisme, allà estan.
Diumenge més del mateix. Punt de trobada AC77 a la Pastoreta, Oscar Ninu Hummer Tardiuot XaviAmenos i jo, i ruta cap a Can Ferrer-Torreta-AntenesJuncosaMontmell, una de les nostres rutes favorites per la tranquilitat a partir de Vilarrodona. Com el dia abans, alguns Baix Camps s'ajunten, no obstant els enganyem per pujar el Vallmollberg, cosa que sobrepassa la seva paciència...i ens tornem a quedar els 4 que havíem de quedar. Així que endavant, ritme fort però no inhumà. Les milles acumulades en un finde no eren poques, la tornada pel Vendrell un altre cop potent. 130km aquesta vegada, i la veritat, a casa arribo amb lo just.
Aquesta vegada, 315km, 14865 acumulats. L'any acaba, però el Nadal comença. Toca molt de gas aquestes setmanes vinents, però molt!!!
I aquesta setmana, acabo amb un comentari diferent, i és que m'encanta posar fotos de llocs guapos i sortides guapes, com les que hem fet aquest finde, i no de les rutes panolis i els soso-entrenos que molta gent fa en aquestes alçades d'any. VISCA EL CICLOTURISME!!!