17/9/09

W3709 : CULITO SPECIAL

...i de veres que comptava en anar a Andorra, a veure als meus amics pitufos en la darrera de les seves cronos...fins que un mail suplicant i una trucada amenaçadora em van alertar que, diumenge passat, en Miquel volia muntar la versió light de la seva especial vallesana.
Amb l'Oscar sortíem de bon matí, i a Sabadell ens trobàvem en Xavi, en Lluis i don Miquele. Més que una sortida, una trobada, feia força setmanes que no coincidíem i va valer prou la pena.
Una ruta que sortia per la part més densa del Vallès, per anar poc a poc oblidant-nos de l'estress de la capital, i acabant al Coll d'Estenalles, tot un clàssic de la zona, que encara no coneixia.
Descobrint Sant Feliu de Codines, Sant Miquel del Fai, la bonica i desolada carretera de Castellterçol (quin ajmurssar!!!) cap a Granera, i després cap al sifó. Una bon sortida, bon ritme i bona companyia. Cal alguna cosa més, ara que la temporada ja agonitza?
...o ja és 2010 i hem de començar el warm-up?

1 comentari:

Niço ha dit...

Bones! No sé pas si te'n deus enrecordar de mí! Sóc un júnior amb el que ens vam coneixer allà la pujada a Arcalis per la festa major de Llorts, el que anava amb le mono de la Catalana i amb una gorra del Caisse d'epargne.
Res que t'he trobat per aquí i te reconegut!
res tio estic molt content de veure't i ja ens veurem en alguna altre cursa no?
Res tu, que vagi bé!
apaisaaau!!!